Здравейте, искам да ви попитам има голям проблем със скоростите, когато на вън завали и се намокри колата скоростите започват да не влизат лесно имам чувството, че лоста се вдървява. Много трудно превключвам от 2-ра на трета и обратно и от 4-та на пета даже се чува понякога и да пука нещо. Когато освободя от скорост лоста не застава посредата, а или плътно в дясно или ляво, но не и посредата. Страх ме е да не счупя нещо докато напъвам да превключа скоростите. Кажете, моля Ви каква да правя с моята количка. Когато спре да вали и изсъхне колата проблема изчезва.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми със скоростите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от in4eto_66 Покажи съобщениеЗдравейте, искам да ви попитам има голям проблем със скоростите, когато на вън завали и се намокри колата скоростите започват да не влизат лесно имам чувството, че лоста се вдървява. Много трудно превключвам от 2-ра на трета и обратно и от 4-та на пета даже се чува понякога и да пука нещо. Когато освободя от скорост лоста не застава посредата, а или плътно в дясно или ляво, но не и посредата. Страх ме е да не счупя нещо докато напъвам да превключа скоростите. Кажете, моля Ви каква да правя с моята количка. Когато спре да вали и изсъхне колата проблема изчезва.
Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщениеОткопчей калъфчето на скоростния лост и сипи 1-2 капачки масло, раздвижи добре, трябва да има подобрение!Иначе не пречи да си погледне положението там.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Проблема е в жилата ръждясват като се скъсат маншончетата и от там почват проблемите - свалят се жилата нови маншончета, смазване с подходяща смазка и сте готовиДобре е да се провери и големия маншон на избирача и ако имадрами да се оправи
0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
Comment